15 Şubat 2016 Pazartesi

GEF Küçük Destek Programı Değerlendirmesi

 GEF Küçük Destek Programı 6. Uygulama Dönemi (2016-2018) Ülke Stratejisi Geliştirilmesi Çalışması kapsamında sizi SGP Programı'nın değerlendirmesini yapmaya çağırıyoruz. SGP Programı, GEF'in küresel hedefleriyle uyumlu şeklide iklim değişikliğiyle mücadeleyi ve arazi bozunumunu durdurmaya yönelik etkili eylemleri destekleyerek, toplumun biyoçeşitliliğin korunmasına katılmasını sağlayan projelere maddi destek sağlamaktadır. 

GEF SGP Türkiye Uygulama Programı'nın (1993-2015) biyoçeşitlik koruma, iklim değişikliği ve arazi bozunumu konularında performansının değerlendirmesine yönelik bu araştırmaya katılmanızı rica ediyoruz. Anketi cevaplamanız yaklaşık 10-15 dakikanızı alacaktır.  

Bu çalışmaya katılımınız tamamen isteğe bağlı olup, düşüncelerinizi öğrenmek için bizim için çok önemlidir. Anket cevaplarınız kesinlikle gizli kalacak ve sadece verilerin değerlendirme sonuçları raporlanacaktır. Bilgileriniz kodlanacak ve gizli kalacaktır. Eğer anket veya süreçle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, anket@proje.info.tr e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz. Lütfen bu anketi 22 Şubat 2016 Salı gününe kadar tamamlayınız. 

Vaktiniz ve desteğiniz için çok teşekkürler. Lütfen yandaki bağlantıyı tıklayarak ankete başlayınız. http://gefsgptr.questionpro.com

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...