11 Mart 2011 Cuma

EKOIQ’nun 8. sayısı çıktı!

Türkiye’nin “Yeşil İş ve Yaşam” dergisi EKOIQ’nun Mart-Nisan 2011 sayısı çıktı. EKOIQ, sekizinci sayısında ana dosya konusu olarak güneş enerjisini gündemine alıyor. Uzmanlar, bütün dünya güneşle aydınlanabilir diyor. Peki Türkiye’de güneş enerjisi sektöründe ne durumda?

Plastik poşetler yıllardır hayatımızın fazlasıyla içinde. Poşetlerin zararları konusunda ilk adımları Afrika ülkeleri attı. Yasaklar çeşitli ülkelerde yaygınlaşırken. Türkiye’de de Kadıköy, Nilüfer, Konak ve Edremit Belediyeleri de bu konuda adımlar atmaya başladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, iklim değişikliğinin esas mağduru olan kadınların çözümde nasıl anahtar bir rol oynayabileceği EKOIQ sayfalarında...

KOIQ anayasaya tartışmalarına yeni bir boyut katıyor ve soruyor: Çevre ve ekoloji dünya anayasalarında nasıl yer alıyor?

Özyeğin Üniversitesi’nde Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi’ni (EÇEM) kuran Prof. Pınar Mengüç, iklim değişikliğiyle mücadelede mühendislere büyük rol düştüğünü vurguluyor.

Organik ürün satışı yapan e ticaret siteleri her geçen gün biraz daha yaygınlaşıyor. EKOIQ, en çok ön plana çıkan iki site naturey.com ve greengoods.com.tr’yi mercek altına alıyor.

Büyük kitap zincirlerinde, gazete ve dergi bayilerinde satışa sunulan EKOIQ, ayrıca internette, www.idefix.com , www.kitapyurdu.com ve www.hepsiburada.com adreslerinden de temin edilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...